Swiss Clinic Akut Covid Ambulancia

„Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment!” – A Covid beteget vizsgálni kell, nem lehet táv konzultálni!

Swiss Clinic Akut COVID Ambulancia

Komplex kezelés a koronavírus fertőzöttek számára!

Akut COVID Ambulanciánkon (Győri út 20.) el tudjuk látni a koronavírussal küzdő betegeket járóbeteg ellátás formájában. Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment!  A fertőzés elkapása után az azonnali kezelés megkezdése elengedhetetlen! 

Ambulanciánk és házi vizitjeink sikerességét bizonyítják a februári és márciusi eredményeink, melyek alapján 300 elindított kezelésből mindössze 8 páciens került kórházba. Eddig orvosaink szakmai helytállásának és az időben történő kezelésnek eredményeképpen egyetlen betegünk sem halt meg!

Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment! Így tízszer jobb eredményt tudtunk elérni, mint a hosszasabb várakozás után későn megkezdett, akkor viszont hősiesen végig vitt és nagyon drága kórházi kezeléssel.

Árak:

  • TAJ számmal rendelkező páciens esetén a betegellátás –  40.000 Ft
  • TAJ számmal NEM rendelkező független páciens esetén a betegellátás – 50.000 Ft

Mikor forduljon hozzánk?

Minél előbb, ha Önről bebizonyosodik, hogy COVID pozitív vagy tünetei vannak. Ne várja meg, míg tünetei súlyossá válnak!

Bejelentkezés: +36 30 992 0387
1123 Budapest, Győri út 20. 

Megnyitott a Swiss Clinic Akut Covid Ambulancia, személyes orvosi betegellátás Covid betegek számára!

„Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment!”

A Covid járvány harmadik hullámában az otthoni Covid kezelés, a házi vizittel megvalósított korai kezelés fontossága bebizonyosodott. Tapasztalataink szerint a fertőzöttek nem tudják utolérni háziorvosaikat mivel ők az oltásszervezés miatt túlterheltek. Az orvosi ügyeletek a mentőkhöz irányítják a betegeket, de a mentők is túlterheltek. Az eredmény – a beteg későn, súlyos állapotban kerül kórházba és ez lehet az egyik oka a hazai magas a halálozási aránynak.

Az említett okok és a fokozatosan növekvő Covid betegszám miatt 2021. februárjában járóbeteg ellátást indítottunk a Swiss Clinic Győri úti rendelőjében. Hittük, hogy a Covid rendelés elindítása indokolt, de már az első 10-20 beteg kezelése is igazolta feltevésünket, hiszen a hozzánk érkező páciensek ellátás nélkül vagy elégtelen ellátással érkeztek hozzánk. Gyakran találkoztunk súlyos vitamin túladagolás tüneteivel is.

Milyen a betegség előfordulása és mi a halálozási arányszám – miért ilyen magas?

Egyszerű számokkal leírva: 100 betegből jelenleg 10 kerül kórházba. 100 kórházba került betegből 30 kerül intenzívre, 30 intenzíves betegből 20-an meghalnak. Ez a hírekben látott számokból is visszaköszön: napi 10.000 az új beteg, napi 1000 beteg kerül kórházba és naponta sajnos 200-an meghalnak. A túlélők közül napi 200, súlyosan tüdőkárosodott beteget kell majd gondozásba venni, akik károsodása olyan nagy, minta tüdőműtét során kioperálták volna a fél tüdejüket. Ezen felül még napi 500 fő olyan beteg van, aki közepes fokban tüdő károsodott és akinél majd a fizikai munka vagy a sportolás során fognak komoly akadályok jelentkezni. Nehézlégzésük és krónikus fáradtságuk lesz.

EZT MINDENKÉPPEN MEG KELL ELŐZNI!

Nem szabad, hogy a betegséget elkapók közül, 100-ból 7-en maradandó tüdőkárosodottak legyenek. Nem szabad, hogy 100 emberből 1-2 fő meghaljon.

Ezt elsősorban oltással és a fertőzöttek izolációjával lehet megvalósítani.

Második lépés, hogy igazolt COVID betegség esetén azonnal elinduljon a betegek megfelelő kezelése. Erre szolgál az alábbiakban bemutatott Akut Covid Ambulancia és a napi 12 órában hívható sürgősségi számaink a (+36 1 225 0566) és a (+36 30 992 0387)

Végül az állami rendszert kiegészítve a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban is elindul a rehabilitációs tüdő gyógytorna, az utókezelendő páciensek számára. Elszenvedett tüdőkárosodásukból szakértő segítséggel felépülhetnek.

Miben tud a Swiss Clinic Akut Covid Ambulanciája segíteni Budapesten betegség vagy tünetek esetén?

A Covid beteget vizsgálni kell, nem lehet táv konzultálni!

Az általunk 2021. februárban indított Covid Ambulancián (+36 30 992 0387) mindenkit a lehető leghamarabb elkezdünk kezelni járóbeteg ellátás formájában. Ezen kapacitásunk jelenleg napi 20 beteg, dolgozunk ennek bővítésén. Ezen felül napi 12 beteget otthonában tudunk vizsgálni és ellátni.

COVID Ambulanciánk és házi vizitjeink sikerességét bizonyítják a februári és márciusi eredményeink, melyek alapján 300 elindított kezelésből mindössze 8-an kerültek kórházba.

Eddig orvosaink szakmai helytállásának és az időben történő kezelésnek eredményeképpen egyetlen betegünk sem halt meg!

Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment! Így tízszer jobb eredményt tudtunk elérni, mint a hosszasabb várakozás után későn megkezdett, akkor viszont hősiesen végig vitt és nagyon drága kórházi kezeléssel. Természetesen az oltásokkal százszor jobb eredményt lehetne még olcsóbban elérni, tehát az oltás a fő csapás irány a betegség legyőzésében.

Mikor forduljon hozzánk?

Minél előbb, ha Önről bebizonyosodik, hogy COVID pozitív vagy tünetei vannak. Ne várja meg, míg tünetei súlyossá válnak!

Ezen felül, ha a betegség vagy a kezelés kezdete utáni 5. és 15. nap között bármikor, hirtelen visszajön a láza, vagy köhögni, vagy fulladni kezd, vagy igen gyengévé válik. Ha nem biztos a kezelés sikerességében szintén forduljon orvosainkhoz. Amennyiben pulzoximéterrel való mérés során saturációja 95% alá csökken, szintén orvoshoz kell menni vizsgálatra!

Jellemző tünetek:

Hőemelkedés vagy láz, köhögés vagy nehézlégzés. Típusos tünet a szaglás elvesztése vagy a hasmenés. Ezen felül fejfájás, torokfájás, izom fájdalom és mellkas szúró fájdalma is kórjelző. A teszttel még NEM megerősített eseteket az orvosi vizsgálatunk során azonnal teszteljük és indítjuk a megfelelő kezelést.

Amennyiben Ön fertőzött vagy Önnél a fertőzés gyanúja fennáll tesztközpontunk egész nap rendelkezésre áll.

Előjegyzés szükséges a 0612250566-os számon. Sürgősségi számunk (+36 30 992 0387). Amennyiben este 8 után hívásukat nem tudjuk már fogadni, ambulanciánk átmeneti túlterheltségét jelzi, kérjük másnap ismételje meg hívását. Amennyiben tünetei súlyosak, kérjük mindenféleképpen az Országos Mentőszolgálatot (104-et) hívják.

A betegség megelőzése érdekében kérjük mihamarabb oltassa be magát. Az oltástól maximum 1:250.000 eséllyel halunk meg, a fertőzés 1:100-as halálozása biztosan minden mellékhatásnál rosszabb.

Bejelentkezés: +36 30 992 0387

 

Vélemény, hozzászólás?