Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

ÚJBUDA – Swiss Prémium Egészségközpont

ÚJBUDA – Swiss Prémium Egészségközpont (1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A)

JÚLIUSBAN NYITOTT MEG A LEGÚJABB PRÉMIUM EGÉSZSÉGKÖZPONT!

Legújabb magánrendelőnk a 1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A szám alatt várja Önöket minden járóbeteg-szakellátással, röntgen, ultrahang és laborvizsgálatokkal. Időpont már foglalható központi telefonszámunkon: (06 1) 225 0566.

. Minden szakrendelés elérhető legújabb Egészségközpotunkba, mely három szinten szolgálja az Önök egészségét. Gyermekgyógyászati ellátásunk központja is az újbudai rendelőnk. A negyedik szinten az OMT centrum gyógytornászai és rehabilitációs szakemberei teszik teljesség a mozgásszervi betegek gyógyulását.

A megszokott magas minőségű ellátást biztosítjuk minden szakrendelésünkön, több éves szakértelemmel és tapasztalattal várjuk pácienseinket a 11. kerületben. Nálunk mindent megtalál egy helyen!

Páciensközpontú és professzionális környezetben, az eddigi legnagyobb alapterületű, több szintes Prémium Egészségközpontban várjuk az ellátásra váró betegeket.

Hol talál minket?

Cím: 1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A

Telefon: +36 1 225 0566

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00

Parkolási információ:

A parkolás a környező utcákban ingyenes.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

17, 41, 47-es villamosokkal a Kalotaszeg utcától 4 perc séta

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom