Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Swiss Prémium Egészségközpont Újbuda

Swiss Prémium Egészségközpont Újbuda (1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A)

Legújabb magánrendelőnk a 1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A szám alatt várja Önöket minden járóbeteg-szakellátással, röntgen, ultrahang és laborvizsgálatokkal. Időpont már foglalható központi telefonszámunkon: (06 1) 225 0566.

Minden szakrendelés elérhető legújabb Egészségközpontunkban, mely három szinten szolgálja az Önök egészségét. Gyermekgyógyászati ellátásunk központja is az újbudai rendelőnk. Legújabb rendelőnkben rengeteg szakrendeléssel várjuk Önt, emellett endoszkópos vizsgálatokat is végzünk: gyomor- és vastagbéltükrözés már kérhető altatásban és bódításban is.

A megszokott magas minőségű ellátást biztosítjuk minden szakrendelésünkön, több éves szakértelemmel és tapasztalattal várjuk pácienseinket a 11. kerületben. Nálunk mindent megtalál egy helyen!

Páciensközpontú és professzionális környezetben, az eddigi legnagyobb alapterületű, több szintes Prémium Egészségközpontban várjuk az ellátásra váró betegeket.

A parkolás a környező utcákban ingyenes.

A negyedik szinten az OMT centrum gyógytornászai és rehabilitációs szakemberei teszik teljessé a mozgásszervi betegek gyógyulását. Keresse fel a centrumot amennyiben ízületi és gerincfájdalmakkal küzd, akadályozott a mozgása, esetleg megsérült, vagy szeretne többet megtudni a mozgásszervi problémájáról.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.

Hol talál minket?

Cím: 1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A

Telefon: +36 1 225 0566

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00

30 különböző szakrendeléssel várjuk!

Parkolási információ:

A parkolás a környező utcákban ingyenes. Elektromos rollereket, bicikliket, egyéb járműveket nem áll módunkban a rendelőn belül tárolni.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

17, 41, 47-es villamosokkal a Kalotaszeg utcától 4 perc séta

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom