Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Kedves Ügyfeleink!
Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülő kérdéseket találják. Reméljük, tudunk segíteni Önöknek válaszainkkal, amennyiben bármilyen egyéb kérdésük felmerülne, forduljanak bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz!

Ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Erre sajnos nincs mód, minden esetben előzetesen kell időpontot egyeztetni ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.

Amennyiben vannak, korábbi leleteit is hozza magával.
Ügyfélszolgálatos kollégáink készséggel állnak rendelkezésre időpontfoglaláskor, amennyiben kétségei lennének, hogy mi szükséges az adott vizsgálathoz.

Javasoljuk, hogy amennyiben még nem járt nálunk, akkor az előzetes adminisztráció miatt, min. 10 perccel korábban érkezzen, mint ahogyan az időpontja szól.

 

A budai Swiss Prémium Egészségközpontunkban rendelkezésre áll fizetős parkolóhely a mélygarázsunkban. A parkolás díját távozáskor készpénzzel vagy bankkártyával tudják kiegyenlíteni a parkolóban található automatánál. Az egészségközpont számára elkülönített parkoló részt feliratok jelzik

A pesti Swiss Prémium Egészségközpontunkban nincs saját parkolónk, így itt az utcai parkolást vagy a közeli Westend bevásárlóközpont parkolóházát tudjuk javasolni.

Az újbudai Swiss Prémium Egészségközpontunkban nincs saját parkolónk, így itt ott az utcai (fizetős) parkolást javasoljuk.

A budai Swiss Prémium Egészségközpontunkban kamerával megfigyelt mélygarázsunkban található bicikli és roller tárolására alkalmas hely.
A pesti Swiss Prémium Egészségközpontunkban sajnos nincs saját zárt garázsunk. A rendelőnk bejáratától jobbra található kijelölt bicikli és roller tároló hely.
Az újbudai Swiss Prémium Egészségközpontunk főbejárata mellett jobb oldalon bicikli és roller tárolására alkalmas hely található.

Igen. A kártyával való közvetlen fizetésre is van lehetőség terminálon keresztül, nem csak számla kiállítására. Kérjük, hogy már a recepción való bejelentkezéskor jelezzék, hogy majd egészségpénztári kártyával szeretnék kiegyenlíteni a számlájukat.
Egészségpénztári partnereink listáját itt találják: https://swissclinic.hu/araink/

Minden Swiss Prémium Egészségközpontunkban minden szakorvosi és képalkotó (röntgen, mammográfia, ultrahang) vizsgálatunkra érvényes a kedvezmény, de a menedzserszűrési csomagokra nem. Ennek az az oka, hogy ezek a csomagok már eleve kedvezményes árúak.

Ügyfélkártyák vásárlásakor és egyes összetett fogászati csomagok esetében sem érvényes a kedvezmény. Erről bővebb tájékoztatás kérhető az ügyfélszolgálatunkon.

A XII. kerületi lakosok számára elérhető Hegyvidék Kártya a budai Swiss Prémium Egészségközpontunkban 10% kedvezményre jogosít a szakorvosi vizsgálatok árából.

 

Kérjük, hogy a személyazonosító okmányokon felül mindenképpen hozza magával a munkahelyén kapott beutalót, mert az alkalmassági papírokat ez alapján állítják ki orvosaink. Amennyiben munkaköréhez szükséges egészségügyi kiskönyvbe pecsét, akkor kérjük, hogy 1 évnél nem régebbi tüdőszűrő leletét is hozza magával.

 

Amennyiben már rendelkezik oltási kiskönyvvel, akkor azt mindenképp hozza magával.

 

Az ultrahang vizsgálat előtt 6 órával nem szabad étkezni, és inni is csak szénsavmentes vizet javasolt. A vízivás kifejezetten fontos, mivel a kismedencei szervek megítélésében a húgyhólyag teltsége kiemelten fontos. Amennyiben Ön cukorbeteg, kérdezze meg beutaló orvosát, hogy az ultrahang vizsgálat előtt bevegye-e a gyógyszerét, illetve megeheti-e a reggelijét.

Vannak olyan laborvizsgálatok, amelyek éhgyomorra történnek és vannak olyanok, amelyek ezt nem indokolják. Ügyfélszolgálatos kollégáink minden esetben felvilágosítást adnak erről az időpontfoglaláskor.

 

A Swiss Prémium Egészségközpontok megközelíthetők, de az épületeken belül az összes rendelő akadálymentes megközelítése nem megoldott és akadálymentes mosdó sem áll rendelkezésre. Amennyiben kerekesszékkel közlekedik, kérjük, hogy minden esetben jelezze ezt előre az időpontfoglaláskor az ügyfélszolgálati kollégáinknak.

 

Kérjük, hogy 18 év alatt mindenképpen felnőtt, törvényes képviselővel érkezzenek! A röntgen vizsgálatokhoz elengedhetetlen beleegyező nyilatkozatot csak 18. évét betöltött személy írhatja alá, illetve vannak olyan szakorvosi vizsgálataink (pl. nőgyógyászat), melyen 18 év alatti személy felnőtt kísérő nélkül nem vehet részt. A 18 év alatti páciens irataira is szükség van (személyi okmányok, TAJ kártya (ha van), előzetes leletek).

 

Mind a budai, mind a pesti Swiss Prémium Egészségközpontunk szomszédságában (2 perc gyalog) található olyan étterem, ahol étkezni és kávézni is lehet. Az újbudai rendelőtől nem messze Aldi található. A Fehérvári úton éttermek és kávézók egyaránt megtalálhatók.

 

Nem, háziállatot nem lehet rendelőinkbe behozni. Egyedüli kivételt képeznek a segítőkutyák.

 

Igen, wifi ingyenesen elérhető minden Swiss Prémium Egészségközpontban.

 

Igen, nagyon fontos, hogy az ellátása végén akkor is jelentkezzen a recepciónkon, amennyiben úgy gondolja, hogy nem kell fizetnie. Az ellátás lezárása és a hivatalos kijelentkezés fontos lépése a folyamatnak, így kérjük, hogy soha ne hagyja ki.