Piacvezető országos szolgáltató: 210 ellátási helyszín

Piacvezető országos szolgáltató: 210 ellátási helyszín

Elkötelezett orvosok, páciensközpontú ellátás

GDPR és EESZT kompatibilis informatikai rendszer

Elkötelezett orvosok, páciensközpontú ellátás

Prevenciós programok: országos egészségügyi szűrések, mobil rendelő

Elindult online foglalkozás-egészségügyi szerződéskötési felületünk!

Örömmel tájékoztatjuk leendő partnereinket, hogy elindult online szerződéskötési lehetőségünk. A felületen a nap 24 órájában van lehetőség foglalkozás-egészségügyi alapellátásra vonatkozó szerződés kötésére, amennyiben az Ön cége kizárólag szellemi munkatársakat foglalkoztat. 

Gyorsan, rugalmasan és online fizetéssel megkötheti szerződését, és online időpontfoglalással le is tudja szervezni munkatársai számára a vizsgálatokat. A szerződéskötés előtt pedig kalkulációra is van lehetősége oldalunkon. A felület maximum 100 főig biztosít lehetőséget a szerződéskötésre. 

Vállalatoknak

Piacvezető foglalkozás-egészségügyi szolgáltatóként jelenleg 185.000 munkavállaló foglalkozás-egészségügyi ellátását végezzük. Országos hálózatunkban összesen 210 vidéki és 20 budapesti helyszín található. Mobil szűrőkamionunkkal az ország bármely pontján el tudjuk végezni a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat. Egységes protokollok szerint dolgozunk, az adatokat központi elektronikus betegdokumentációs rendszerben rögzítjük és tartjuk nyilván.

A munkavállaló egészsége a munkáltató érdeke is!

A megfelelően magas színvonalú szolgáltatás növelheti a munkavállalói elégedettséget, aminek a vállalat életére gyakorolt pozitív hatásai egyértelműek. Az egészséges dolgozók ritkábban és rövidebb ideig maradnak ki a munkából. Ezeknek a céloknak az elérésében segítünk Önöknek.

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat amellett, hogy kötelező egy megtérülő befektetés!

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat nemcsak egy munkáltatói kötelezettség, tekintsen rá befektetésként! Hogy miért?
A Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény írja elő, hogy a munkáltatók kötelesek gondoskodni a munkavállalóik számára nyújtott, a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokról. Ezt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) munkatársai ellenőrzik. Amennyiben szabálytalanságot észlelnek vagy hiányosságra bukkannak, úgy komoly bírságot is kiszabhatnak a foglalkoztatóra. A munkavállalók egészségügyi állapotának megőrzése és javítása azonban törvényi kötelezettség nélkül is nagyon fontos. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vállalatok speciális, egyéni igényeinek kielégítésére, így biztos lehet benne, hogy találunk az Ön cégére szabott szolgáltatás csomag

0
Cégek száma
0
Ellátott munkavállalók száma
0
Elsősegélynyújtó tanfolyamok / év
0
Országos ellátóhelyek száma

Budapesti foglalkozás-

egészségügyi rendelőink

Budapesti nyitott foglalkozás-egészségügyi rendelőinkben biztosítunk ellátást valamennyi partnerünk részére. Rendelőink elérhetőségéhez kattintson ide.

img

Budapesti

klinikáink

A menedzserszűréseket és komplex egészségügyi vizsgálatokat a következő klinikáinkon érhetik el partnereink. A részletekért kattintson ide.

img

Ajánlatkérés vállalatoknak

Töltse ki az alábbi ajánlatkérőt, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Biztosítandó munkavállalói létszám (minimum 10 fő)!

Sales csapatunk

Vállalati egészségfejlesztés

Menedzserszűrés

Menedzserszűrés Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése, illetve korai felismerése, hogy rendszeres kontrollal életmódbeli változásokkal és célzott kezeléssel, elkerülhetőek legyenek a súlyos problémák. A szűrés lényege, hogy még idejében észleljük a fokozott stressz és a gyors tempójú életvitel által esetlegesen már kialakulóban lévő betegségeket. A krónikus stressz okozta úgynevezett menedzserbetegségek nem csak a vezető beosztásban dolgozókat érinthetik, a menedzserszűrés éppen ezért mindenki számára ajánlott.

Helyszíni szűrésekMobil orvosi rendelő

Mobil szűrőkamionunkkal az ország bármely pontján el tudjuk végezni a foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokat. Egységes protokollok szerint dolgozunk, az adatokat központi elektronikus betegdokumentációs rendszerben rögzítjük és tartjuk nyilván.

Helyszíni szűrések

Az ország 138 pontján vagyunk jelen helyszíni foglalkozás-egészségügyi rendelőinkkel, ahol az adott cég munkavállalóinak az ellátását végezzük. On-site rendelőinkkel ügyfeleink kényelmét szeretnénk biztosítani. Orvosaink rendelkezésre állnak minden egészségügyi kérdésben, szolgáltatásaink palettája nagyon széles, így mindig találunk megoldást a felmerülő igényekre.

Egészségnapok

Egészségnapok Egészségnapok, konferenciák, családi napok, csapatépítő-, és sport események, fesztiválok és koncertek, valamint vállalati rendezvények orvosi biztosítását vállaljuk! A rendezvények egészségügyi biztosítása magában foglalja a készenléti rendelkezésre állást, orvosi beavatkozást esetén. Emelt szintű rendelkezésre állást tudunk biztosítani minden olyan rendezvény, konferencia résztvevő részére, amely során orvosi beavatkozás válhat szükségessé. A megfelelő helyszín, a programok, a tökéletes gasztronómiai szolgáltatás mellett az igényes kiegészítő szolgáltatások is emelik a rendezvény sikerességét.

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások

Elsősegély-oktatás

Elsősegélynyújtó tanfolyamainkat rendszeresen szervezzük meg partnereink számára. Évente átlagosan 300 tanfolyamot végzünk például az E-On, a Tesco és a Magyar Posta dolgozói részére. Mind a kezdő, mind az ismétlő tanfolyamok lebonyolításáról gondoskodunk. A képzés megfelel a 3/2002 (II.8) SZCSM-EüM együttes rendelet előírásainak. Az oktatás 4 órás, mely 2 óra elméleti és 2 óra gyakorlati részt tartalmaz. A gyakorlati részben az újraélesztés, sebkötözés ellátás mellett a defibrillátor használatát is bemutatjuk. Az oktatás végén a résztvevők tesztet töltenek ki. Sikeres vizsgát követően a résztvevők tanúsítványban részesülnek. A tananyag részét képezi: vészhelyzet felismerése, TRIAGE, segítség hívása, ellátás megkezdése (ABCD), félautomata, illetve automata defibrillátor alkalmazása, fektetések, kötözések, légút biztosítás.

Pszichoszociális kockázatértékelés

Pszichoszociális kockázatok kifejezés alatt azokat a munkavállalót érő munkahelyi hatásokat értjük, amelyek stresszhez, munkabalesethez, fizikai és lelki eredetű megbetegedéshez vezethetnek. Ilyen pszichoszociális kockázat lehet például az időnyomás, a túlóra, a munkavégzéssel kapcsolatos kevés kontroll, az érzelmi megterhelés, a vezetői és munkatársi támogatás hiánya, az egymásnak ellentmondó elvárások vagy éppen a munkahelyen megjelenő bántalmazás, erőszak és diszkrimináció. A munkahelyi pszichoszociális kockázatok értékelése és a kockázat csökkentésére szolgáló intézkedések kidolgozása kötelező!

Swiss Clinic

Kiemelt partnereink