SWISS PRÉMIUM EGÉSZSÉGKÖZPONT BUDA

1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.

A Nagyenyed utcai Swiss Prémium Egészségközpont helyszínét aszerint választottuk, hogy tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető legyen. Az Egészségközpontot úgy alakítottuk ki, hogy pácienseink kényelmét szolgálja. Nálunk mindent megtalál egy helyszínen, ami a gyógyuláshoz szükséges! Egészségközpontunkban működik az ország legkiválóbb emlőrák szűrő központja CT mammográfia és nagy felbontású UH együttes vizsgálatával.

Panaszos pácienseinket figyelemmel és körültekintéssel vezetjük a gyógyulás felé, egészséges ügyfeleink többféle szűrővizsgálatból választhatnak. Teljes körű járóbeteg-szakellátást végzünk, több éves tapasztalattal és elkötelezettséggel.

Rosalina D. Williamson

Founder

Online foglalás

shop.swissclinic.hu

Swiss Prémium Egészségközpont Buda

1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14., hétfőtől csütörtökig 8:00 – 20:00, péntek: 8:00 - 16:00

Ügyfélszolgálat

+36 1 225 0566

Parkolási információ:

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely a -1-es szinten 16 beállóval, ahová az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől lehet behajtani. Elektromos rollereket, bicikliket, egyéb járműveket nem áll módunkban a rendelőn belül tárolni.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es villamos, 17-es villamos –
Nagyenyed utca megálló 1 perc séta

M2 Déli Pályaudvar – 4 perc séta
59-es villamos – Kék Golyó utca 1 perc séta


Rendelőink nem akadálymentesítettek!

Válasszon az itt elérhető
szakrendeléseink közül

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.