SWISS PRÉMIUM EGÉSZSÉGKÖZPONT PEST

1132 Budapest, Váci út 30.

A Váci úti Swiss Prémium Egészségközpont Pest szívében található tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető helyen. Egészségközpontunk két szinten várja a pácienseket a Westend Bevásárlóközpont szomszédságában.

Ügyfeleink kényelmét és az alapos diagnózist szolgálja a helyszínen megtalálható ultrahang- és röntgen-diagnosztika, ENG/EMG vizsgálat. 30 szakrendeléssel és mindig kedves, segítőkész kollégákkal várjuk a gyógyulni vágyókat.

Rosalina D. Williamson

Founder

Online foglalás

shop.swissclinic.hu

Swiss Prémium Egészségközpont Pest

1132 Budapest, Váci út 30. Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00

Ügyfélszolgálat

+36 1 225 0566

Parkolási információ:

Javasoljuk a környező utcákat vagy a Westend Bevásárlóközpont garázsát, ahol 07:00-10:00 óra között minden nap lehetőség van ingyenesen parkolni. Elektromos rollereket, bicikliket, egyéb járműveket nem áll módunkban a rendelőn belül tárolni. A klinika nem akadálymentesített.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M3 metró – Lehel tér megállótól 4 perc, vagy a Nyugati megállótól 7 perc séta
4-es, 6-os villamos – Nyugati tér megállótól 7 perc séta
76-os troli – Csanády utca megállótól 2 perc séta

Rendelőink nem akadálymentesítettek!

Válasszon az itt elérhető
szakrendeléseink közül

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.