Menedzserszűrés

Szűrővizsgálatok nem csak menedzsereknek

Célunk a betegségek kialakulásának megelőzése, illetve korai felismerése, hogy rendszeres kontrollal életmódbeli változásokkal és célzott kezeléssel, elkerülhetőek legyenek a súlyos problémák. A szűrés lényege, hogy még idejében észleljük a fokozott stressz és a gyors tempójú életvitel által esetlegesen már kialakulóban lévő betegségeket. A krónikus stressz okozta úgynevezett menedzserbetegségek nem csak a vezető beosztásban dolgozókat érinthetik, a menedzserszűrés éppen ezért mindenki számára ajánlott.

Amennyiben úgy érzi, munkatársai egyre nehezebben képesek megbirkózni az őket érő stresszel, legyen az munkahelyi vagy magánéleti, a menedzserszűrés keretében elvégzett vizsgálatok után pontos képet kaphatnak állapotukról. A fáradékonyság, az ingerültség, a különféle alvászavarok jelezhetik a betegségek megjelenését. Sajnálatos módon ezek a tünetek gyakran vezetnek a teljesítmény csökkenéséhez, ami miatt a stressz csak fokozódik.

Rosalina D. Williamson

Founder

Nemzetközi tapasztalatokon alapuló szűrőprogramjaink segítségével mindenki számára nyújtunk nemre és életkorra szabott szűrési programokat. A menedzser szűrés csomagok a standard szűréstől egészen a teljes körű – részletes laborvizsgálatot és az ultrahangos vizsgálatot is tartalmazó – prémium szolgáltatásig terjednek.

A menedzserszűrések előre egyeztetett időpontban vehetők igénybe a Swiss Prémium Egészségközpontokban. A vizsgálatok elvégzése összetettségtől függően 2-4 órát vesz igénybe. A vizsgálatokról írásos összefoglalót küldünk az összes labor eredmény beérkezése után, melynek elkészítése max. 10 napot vesz igénybe. A szűrés tartalmazza az egészségügyi felvilágosítást, a személyre szabott szaktanácsadást is, különös tekintettel a betegségek megelőzésére.

Szűréseink tartalmának rövid összefoglalása