Covid

Swiss Clinic Akut COVID Ambulancia

Komplex kezelés a koronavírus fertőzöttek számára!

Akut COVID Ambulanciánkon (Győri út 20.) el tudjuk látni a koronavírussal küzdő betegeket járóbeteg ellátás formájában. Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment! A fertőzés elkapása után az azonnali kezelés megkezdése elengedhetetlen!

Ambulanciánk és házi vizitjeink sikerességét bizonyítják a februári és márciusi eredményeink, melyek alapján 300 elindított kezelésből mindössze 8 páciens került kórházba. Eddig orvosaink szakmai helytállásának és az időben történő kezelésnek eredményeképpen egyetlen betegünk sem halt meg!

Az időben kezdett kezelés életet és tüdőt ment! Így tízszer jobb eredményt tudtunk elérni, mint a hosszasabb várakozás után későn megkezdett, akkor viszont hősiesen végig vitt és nagyon drága kórházi kezeléssel.

Árak:

 • TAJ számmal rendelkező páciens esetén a betegellátás – 40.000 Ft
 • TAJ számmal NEM rendelkező független páciens esetén a betegellátás – 50.000 Ft

Mikor forduljon hozzánk?

Minél előbb, ha Önről bebizonyosodik, hogy COVID pozitív vagy tünetei vannak. Ne várja meg, míg tünetei súlyossá válnak!

Bejelentkezés: +36 30 992 0387
1123 Budapest, Győri út 20.

COVID tesztjeink

Sürgős, gyors PCR teszt egyszerűen!

Keresse fel rendelőnket: a BAH-csomópont közelében, a Győri úton!

Hétfő-péntekig: 7:40 – 16:00

PCR teszt

Az orr nyálkahártya sejtjeiből vett mintából kimutatható a vírus. A vizsgálat nem ad álpozitív eredményt már korábban lezajlott fertőzés esetén. A labor partner által okozott késedelmes eredmény kiküldéséért a szolgáltató (Swiss Clinic) nem vállal felelősséget. Ügyfeleink az eredményeket a mintavételtől számított egy munkanapon belül kapják kézhez.
Sürgős, gyors PCR teszt egyszerűen – csak 19.500 Ft! 

Antigén teszt

Az orr-, és garat nyálkahártya sejtjeiből vett mintából kimutatható a vírus. 15 percen belül eredményhez jutunk. A gyorsteszt nem alkalmas a hatóság által kért PCR vizsgálatok kiváltására.

COVID-19 + influenza kombinált antigén teszt

A kombinált teszt segítségével az orr nyálkahártya sejtjeiből vett minta esetén a COVID-19 kimutatásán kívül, a tesztelés részét képezi az influenza A és B kimutatása is. A kombinált antigén teszt esetében 15 percen belül eredményt kapunk.

SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat

A koronavírus (SARS-CoV-2) IgG antitest vizsgálat nagy teljesítményű, professzionális laboratóriumi automatán keresztül van végezve. Az antitest vizsgálat a COVID-19 fertőzés következtében kialakult korai ellenanyagszintet mutatja ki. A SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat eredményét várhatóan 12 munkanap alatt kapják kézhez.

Szerológiai teszt

Az ellenanyag kimutatáson alapuló koronavírus, COVID-19 teszthez egy csepp vérmintát kell adni ujjbegyből. A teszt eredménye 15 perc alatt kész! Fotó dokumentáció is készül róla és azonnali írásos igazolást adunk ki!

COVID teszt áraink, melyek semmilyen más kedvezménnyel nem összevonhatók:

Rendelői áraink

 • PCR teszt – 19.500 Ft/fő
 • Antigén gyorsteszt rendelőben: 14.500 Ft/fő
 • SARS-CoV-2 IgG antitest vizsgálat: 16.500 Ft
 • Vércseppes gyorsteszt rendelőben: 9.900 Ft/fő
 • Kombinált COVID+influenza antigén teszt rendelőben: 19.500 Ft/fő

Sürgősségi helyszíni kiszállás és betegellátás

 • TAJ számmal rendelkező páciens esetén 40.000 Ft
 • TAJ számmal NEM rendelkező független páciens esetén 50.000 Ft

Házivizites tesztelés

 • TAJ számmal rendelkező páciens esetén 40.000 Ft + a teszt díja (9.900 Ft vércseppes gyorsteszt esetében / 14.900 Ft antigén teszt esetében / 16.500 Ft PCR teszt esetében)
 • TAJ számmal NEM rendelkező páciens esetén 50.000 Ft + a teszt díja (9.900 Ft vércseppes gyorsteszt esetében / 14.900 Ft antigén teszt esetében / 16.500 Ft PCR teszt esetében)

Egy háztartás esetében a kiszállás díja 4 főig egyszer fizetendő, 5 fő esetében a kiszállás díját kétszer számoljuk fel. A tesztek díja ezen felül fizetendő

 

Eredmények

 • Amennyiben az Ön eredménye negatív és tünetmentes, akkor a vonatkozó kormányrendelet szabályainak megfelelően, szoros kontaktus kerülése mellett folytathatja mindennapi tevékenységét, vigyázva önmagára és környezetében másokra (különösen idős vagy krónikus betegségben szenvedő emberekre).
 • Amennyiben az Ön eredménye negatív, de mégis tünetei vannak, akkor nem koronavírus fertőzés állhat a háttérben és orvosi konzultáció keretében megfelelő gyógyszereket javaslunk a valószínűsíthető egyéb betegsége alapján.
 • Amennyiben az Ön eredménye pozitív és tünetmentes, akkor nincs szüksége kezelésre. Ebben az esetben otthoni karantén javasolt. Ekkor javasoljuk a családtagok teszteltetését is.
 • Amennyiben az Ön eredménye pozitív és enyhe tünetei vannak, akkor karantént javaslunk és orvosi konzultáció keretében ellátjuk megfelelő gyógyszeres kezeléssel.
 • Amennyiben az Ön eredménye pozitív és súlyos tünetei vannak, akkor a mentőszolgálattal beszállíttatjuk az operatív törzs által kijelölt járványkórházba.

Telefonvonalaink túlterheltek, kérjük szíves türelmüket!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy tesztet nem forgalmazunk!

COVID esetek

A Swiss Clinic Sürgősségi Covid ellátása alatt szerzett tapasztalatok és gyógykezelési folyamatok. Beszámolónkat folyamatosan bővítjük.