Sebészet

Mivel foglalkozik a sebész szakorvos?

A sebészeket leggyakrabban valamilyen, az anatómiai helyzettől eltérő vagy újonnan kialakuló, általában panaszt okozó, testfelszíni vagy testüregi elváltozások műtéti elbírálása kapcsán keresik fel. Klinikáinkon lehetőséget biztosítunk pácienseinknek műtétek előtti konzultációra, illetve ambuláns műtéteket is végzünk. Ez a típusú műtét csupán kisebb beavatkozást jelent, melyet általában helyi érzéstelenítésben végzünk és a műtétet követően (szükség esetén rövid megfigyelési idő után) a beteg a saját lábán távozhat.

Milyen problémákkal forduljunk sebész szakorvoshoz?

Klinikáinkon bármilyen típusú műtét előtti diagnózis felállítás, kivizsgálás, illetve konzultáció esetén állnak rendelkezésére szakorvosaink. Égéssebészeti konzultációt is biztosítunk. Proktológus is rendelkezésre áll a végbél régiójában jelentkező problémák kezelésére.

Szakorvosaink

Mely klinikán érhető el a szakrendelés?

FOGLALJON IDŐPONTOT ONLINE!

Időpontot foglalok

Bejelentkezés, időpontfoglalás: + 36 1 225 0566

Gyakori sebészeti problémák, vizsgálatok

Ambuláns műtétek közül leggyakoribb ellátás a anyajegy és bőrfelszíni elváltozások eltávolítása, a benőtt köröm kezelése rezekcióval vagy levétellel, illetve a tályog feltárás. A kisebb műtéteket követő varratszedésre is lehetőség van. Szakorvosi javaslatra biopsziát is végzünk.

Proktológusunk végez rectoscopiát, illetve aranyeres csomók ligatúráját.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom