Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Foglalkozás egészségügy

Miért fontos a foglalkozás egészségügyi ellátás?

A foglalkozás-egészségügyi vizsgálat nemcsak egy munkáltatói kötelezettség, tekintsen rá befektetésként! Hogy miért?
A Munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény írja elő, hogy a munkáltatók kötelesek gondoskodni a munkavállalóik számára nyújtott, a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásokról. Ezt az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) munkatársai ellenőrzik. Amennyiben szabálytalanságot észlelnek vagy hiányosságra bukkannak, úgy komoly bírságot is kiszabhatnak a foglalkoztatóra. A munkavállalók egészségügyi állapotának megőrzése és javítása azonban törvényi kötelezettség nélkül is nagyon fontos. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a vállalatok speciális, egyéni igényeinek kielégítésére, így biztos lehet benne, hogy találunk az Ön cégére szabott szolgáltatás csomagot.

Mely klinikán érhető el a szakrendelés?

A munkavállaló egészsége a munkáltató érdeke is!

A megfelelően magas színvonalú szolgáltatás növelheti a munkavállalói elégedettséget, aminek a vállalat életére gyakorolt pozitív hatásai egyértelműek. Az egészséges dolgozók ritkábban és rövidebb ideig maradnak ki a munkából. Ezeknek a céloknak az elérésében segítünk Önöknek.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom