Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Sürgősségi helyszíni ellátás

Csapatunkat jelenleg 8 orvos alkotja. Az ellátási adatok azt mutatják, hogy folyamatos és növekvő az igény a minőségi és angolul is beszélő orvosok iránt– elsősorban a Budapesten élő külföldiek és a turisták körében.
Sajnos számos ellenőrizetlen hátterű, engedély nélkül dolgozó ügyeletes magánorvos és szolgáltató van a piacon, akik komoly esetben nem tudnak segíteni és hibájuk esetén nem utolérhetők. Az állami sürgősségi ügyeletben nagyon hosszú a várakozási idő, az orvosi ügyelet leterhelt.

Ezzel szemben cégünknél minden orvos folyékonyan beszél angolul, van, aki németül is. A feladatot ellátó orvos munkáját betegút-szervező és betegkísérő kollégák támogatják, akik szintén kiválóan beszélnek angolul. Ők a kórházi elhelyezés során kísérik a beteget és szervezik a megfelelő osztályra történő felvételét, amennyiben szükséges, a tolmács szerepét is betöltik. Tekintve, hogy a külföldiek ellátása minden esetben több időt és energiát igényel, ezért differenciáltuk árainkat is.

Szükség esetén segítünk a műtét megszervezésében is. Kórházi partnereink, ahol kiemelt ellátást biztosítunk: Uzsoki Kórház, Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet, Országos Onkológiai Intézet, Szív és Érsebészeti Klinika, I-es Gyermekklinika.

Budapesten 100 szállodával működünk együtt.

Tapasztalt, felkészült csapatunk várja hívását! Bízza ránk az egészségét sürgős helyzetben is!

A szolgáltatást a Swiss Emergency Services Kft. végzi.

Árak:

Sürgősségi helyszíni vizsgálat díja TAJ kártyával nem rendelkező felnőtt pácienseink részére – 50.000 Ft

Sürgősségi helyszíni vizsgálat díja TAJ kártyával rendelkező felnőtt pácienseink részére – 40.000 Ft

Receptírás – 31.500 Ft

Sürgősségi helyszíni vizsgálat díja TAJ kártyával nem rendelkező felnőtt pácienseink részére – 50.000 Ft +  100 Ft/ km

Sürgősségi helyszíni vizsgálat díja TAJ kártyával rendelkező felnőtt pácienseink részére – 40.000 Ft+  100 Ft/ km

Receptírás – 31.500 Ft + 100 Ft/ km

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom