Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Swiss Prémium Egészségközpont Pest

Swiss Prémium Egészségközpont Pest (1132 Budapest, Váci út 30.)

A Váci úti Swiss Prémium Egészségközpont Pest szívében található tömegközlekedéssel és autóval egyaránt jól megközelíthető helyen. Egészségközpontunk két szinten várja a pácienseket a Westend Bevásárlóközpont szomszédságában.

Ügyfeleink kényelmét és az alapos diagnózist szolgálja a helyszínen megtalálható ultrahang- és röntgen-diagnosztika, ENG/EMG vizsgálat. 30 szakrendeléssel és mindig kedves, segítőkész kollégákkal várjuk a gyógyulni vágyókat.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.

Hol talál minket?

Cím: 1132 Budapest, Váci út 30.

Telefon: +36 1 225 0566

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00

25 különböző szakrendeléssel várjuk!

Parkolási információ:

Javasoljuk a környező utcákat vagy a Westend Bevásárlóközpont garázsát, ahol 07:00-10:00 óra között minden nap lehetőség van ingyenesen parkolni. Elektromos rollereket, bicikliket, egyéb járműveket nem áll módunkban a rendelőn belül tárolni. A klinika nem akadálymentesített.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • M3 metró – Lehel tér megállótól 4 perc, vagy a Nyugati megállótól 7 perc séta
  • 4-es, 6-os villamos – Nyugati tér megállótól 7 perc séta
  • 76-os troli – Csanády utca megállótól 2 perc séta

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom