Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Swiss Prémium Egészségközpont Buda

Swiss Prémium Egészségközpont Buda (1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.)

A Nagyenyed utcai Swiss Prémium Egészségközpont helyszínét aszerint választottuk, hogy tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető legyen. Az Egészségközpontot úgy alakítottuk ki, hogy pácienseink kényelmét szolgálja. Nálunk mindent megtalál egy helyszínen, ami a gyógyuláshoz szükséges! Egészségközpontunkban működik az ország legkiválóbb emlőrák szűrő központja CT mammográfia és nagy felbontású UH együttes vizsgálatával.

Panaszos pácienseinket figyelemmel és körültekintéssel vezetjük a gyógyulás felé, egészséges ügyfeleink többféle szűrővizsgálatból választhatnak. Teljes körű járóbeteg-szakellátást végzünk, több éves tapasztalattal és elkötelezettséggel.

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma kerül rögzítésre.

Hol talál minket?

Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Telefon: +36 1 225 0566

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8:00 – 20:00

27 különböző szakrendeléssel várjuk!

Parkolási információ:

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely a -1-es szinten 16 beállóval, ahová az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől lehet behajtani. Elektromos rollereket, bicikliket, egyéb járműveket nem áll módunkban a rendelőn belül tárolni.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

  • 61-es villamos, 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló 1 perc séta
  • M2 Déli Pályaudvar – 4 perc séta
  • 59-es villamos – Kék Golyó utca 1 perc séta

Rendelőink nem akadálymentesítettek!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom