Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Híreink

Szolgáltatások koronavírus idején

A koronavírus járvány idején is Ön mellett vagyunk és lehetőségeinkhez képest igyekszünk biztosítani a folyamatos orvosi ellátást. Az alábbiakban legfontosabb aktuális szolgáltatásainkat és híreinket gyűjtöttük össze.

Videó konzultációs lehetőség!

Kedves Pácienseink! Az alábbi orvosi szakmákban érhető el videó konzultáció orvosainkkal:

Ügyvezetőnk az NLC-nek adott interjút a szűrővizsgálatok jelentőségéről

Ügyvezetőnk, Dr. Kirschner András a NLC-nek adott interjút a szűrővizsgálatok kiemelkedő jelentőségéről.

Sebészeti maszkok kaphatók 4 rendelőnkben

Budapesten 4 rendelőnkben tettük elérhetővé sebészeti maszkok azonnali vásárlását a recepción 500 Ft/ darab áron. Amennyiben szeretne vásárolni, akkor azt az alábbi helyszíneken teheti meg nyitva tartási időben: Swiss Prémium Egészségközpont, Buda, Swiss Prémium Egészségközpont, Pest, Ipoly utcai rendelő, Győri úti rendelő

Koronavírus teszt

Kedves Pácienseink! Lehetőséget biztosítunk, biztonságos magánrendelőinkben vagy az Önök otthonaiban végzett koronavírus tesztelésre. Amennyiben a tipikus tüneteket észlelik magukon, vagy csak úgy érzik, hogy megfertőződhettek forduljanak hozzánk bizalommal!

Endokrinológiai vizsgálatok járvány idején

A jelenlegi járványügyi vészhelyzetben sokszor tapasztalható bizonytalanság abban, hogy, milyen esetben indokolt feltétlenül endokrinológiai kontroll, vagy első szakorvosi vizsgálat. A Magyar Endokrinológia és Anyagcsere Társaság álláspontja a koronavírus terjedése miatt elrendelt egészségügyi ellátáskorlátozások (2020.03.22.) idejére a következő.

A túlsúlyosok 80%-át érinti a zsírmáj

A zsírmáj tipikus civilizációs betegség. Eredetét tekintve megkülönböztetünk alkoholos (ASH) és nem alkoholos zsírmájat (NASH), ez utóbbit, ahogy neve is mutatja, a túlzott alkoholfogyasztás okozza. A továbbiakban elsősorban nem ezzel a típussal, hanem a nem alkoholos eredetű zsírmájjal szeretnénk egy kicsit bővebben foglalkozni. Ez a betegség a lakosság több mint 20%-kát érinti, az arány a fejlett nyugati országokban elérheti akár a 40-50%-ot is, ellenben Afrikában kevesebb, mint 10% a gyakorisága. Mik a máj legfontosabb feladatai?

A végbéltájéki vérzések

A végbélen keresztül különböző eredetű vérzés jelenhet meg, egymástól akár nagy mértékben is eltérő módon. A leggyakoribb a végbélnyílásban székletürítéskor megjelenő friss piros, általában pecsételő jellegű vérzés. Fontos, hogy ezt a típusú vérzést elkülönítsük a többi fajta vérzéses állapottól.

Csontritkulás

A nőkben sokszor gyakoribb megbetegedés akár 50 éves korban is jelen lehet, csendben, panaszok nélkül, amíg egy töréssel járó elesés, vagy egy elesés nélküli hát-derék fájás miatti vizsgálat ki nem deríti.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom