Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Híreink

08. 29. - Szombati Call Center elérhetőség

Kedves Pácienseink! 08.29.-én szombaton Call Centerünk 8:00 - 14:00 között lesz elérhető. Időpontokért, kérdésekkel kérem ebben az időszakban keresse fel kollégáinkat!

Köhögés nyáron: megfázás, allergia, vagy valami más?

A köhögés egy természetes reflexes védekezési mód, mellyel meg tudjuk szabadítani légutainkat a fölös nyáktól, vagy a belélegzett ingerlő, vagy légutakba került (félrenyelt) anyagoktól. A tartóssá váló köhögés azonban betegség tünete is lehet.

Milyen hatással lehet a cukorbetegség a látásunkra?

Világszerte és hazánkban is folyamatosan emelkedik a cukorbetegek száma. A cukorbetegeknek több lehetséges szemészeti szövődménnyel is kell számolniuk, mind a szem elülső mind hátsó szegmense érintett lehet. Gyakrabban fordul elő kötőhártyagyulladás, szemhéjgyulladás; illetve a többször visszatérő árpa hátterében is sokszor cukorbetegség áll. Ezen gyulladásos szembetegségek és az esetlegesen kialakuló szaruhártya sérülések is lassabban gyógyulnak.

Augusztusi kedvezmény az Újbudai Prémium Egészségközpontunkban!

Legújabb klinikánkon most több szakrendelésre is 20% kedvezményt biztosítunk augusztus hónapban! Látogasson el hozzánk a 11. kerületbe, a Bikszádi utca 6/A szám alatt található háromszintes egészségközpontunkba, ahol tapasztalt orvosok várják a pácienseket.

Nyitási kedvezmény az újbudai klinikán!

A 1119 Budapest, Bikszádi utca 6/A cím alatt található egészségközpontunkban minden járóbeteg szakellátás elérhető. Várjuk Önt modern, kellemes hangulatú, páciensbarát környezetben, ahol három emeleten szolgáljuk ki pácienseinket és emellett nyitási kedvezményt biztosítunk.

A "hollywood-i mosoly" elérése

A fogorvoslás elsődleges célja még mindig az egészséges fogak megőrzése, illetve az esetleges problémák természethű megoldása. Ám mindemellett napjainkban egyre inkább előtérbe került az esztétika fontossága a fogászat területén is. Az interneten és a reklámokban szabályos, hófehér, tökéletes fogak mosolyognak ránk,így joggal merül fel bennünk a kérdés, vajon hogyan érhetnénk el mi is ezt az eredményt, azaz a „Hollywood Smile-t”?

A szájüregben lévő baktériumok lehetséges hatásai az általános egészségi állapotra

A szájüreg a szervezetünk egyik legbonyolultabb mikrobiológiai rendszere. Közel 700 különböző fajt sikerült eddig azonosítani, melyek között megtalálhatóak baktériumok, vírusok és gombák is. Kiemelkedő fontossággal bír a fogak felszínén kialakuló dentális biofilm (dentális plakk), amely nem más, mint a szájüregben élő baktériumok specifikus társulása saját védelmük érdekében.

A leggyakoribb daganattípus a férfiaknál: a prosztata rák

Európában évente 85 000 új prosztata daganatos megbetegedést regisztrálnak a férfiaknál. Magyarországon a második leggyakoribb daganatos halálok prosztata megbetegedésből származnak, évente 3500 új esetet jelentenek, évi 1000 férfi halálát okozza a fent említett betegség.

Többé nem tabu téma: A péniszgörbületek és kezelési lehetőségeik

Manapság még mindig tabu témának számítanak egyes betegségek, különös tekintettel a nemiszerveket érintő kórképekre. A péniszgörbület egy olyan fizikális elváltozás, amely az esztétikai kérdéseken túl számos funkcionális, érzelmi, szexuális, pszichoszociális és párkapcsolati akadályhoz vezethet az érintetteknél, nem mellesleg komoly életminőségbeli vonzata is lehet.

A férfiak ugyanakkora százalékban szenvednek meddőségben, mint a nők

Infertilitásnak nevezzük azt az állapotot, amikor 1 év védekezés nélküli rendszeres szexuális élet során terhesség nem következik be. A gyermektelenségért 40%-ban a nők, 40%-ban a férfiak és 20%-ban mindkét fél tehető felelőssé. Magyarországon bevett gyakorlat, hogy gyermektelen párok esetében a női oldalt kezdik el kivizsgálni, és amikor ott nem igazolódik eltérés, akkor kezdik el csak a férfi oldal kivizsgálását. Ez a nézet azért is hibás, hiszen a férfiak ugyanakkora százalékban szenvednek meddőségben, mint a nők.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom