Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Híreink

Fontos információk - koronavírus tájékoztató

Rendelőinkben továbbra is kötelező a szájmaszk használata a kialakult vírushelyzetre való tekintettel. Amennyiben nem volt lehetősége maszkot vásárolni, a recepciókon megteheti. Emellett szeretnénk megkérni minden kedves pácienst, hogy amennyiben teheti, a vizsgálatra egyedül érkezzen, kísérő nélkül.

Válasszon délutáni időpontjaink közül a nőgyógyászati szakrendelésre újbudai rendelőnkben, és 20% akciót biztosítunk!

Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontunkban kedvezményesen igénybe vehető a nőgyógyászati szakrendelés, amennyiben délutáni időpontot foglal magánk! Keresse fel ügyfélszolgálatunk a +36 1 225 0566-os telefonszámon és kérjen délutáni időpontot!

Kedvezményesen igénybe vehető szakrendelések októberben és novemberben!

Legújabb klinikánkon, a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban most több szakrendelésünkre is kedvezményt biztosítunk.

Tehetek-e az életmódommal azért, hogy egyes daganatos betegségek kialakulásának valószínűségét csökkenteni tudjam?

Napjainkban sokszor felmerül az emberben a kérdés, vajon tud-e tenni azért az életmódjával, hogy egyes daganatos betegségek kialakulását elkerülje, vagy amennyiben érintett bennük, az életvitelével hozzájárulhat-e a betegség kedvező kimeneteléhez.

Sebészet szakrendelés kedvezményesen

Budapesti magánklinikán sebészet szakrendelésünkön 20% kedvezménnyel várjuk Önöket!

Nyár végi túlterheléses kórképek, sportsérülések

Lassan túl vagyunk a nyáron. Mögöttünk van akár 4-5 hónap, ami alatt a megszokottnál többet sportoltunk, túráztunk, futottunk, kerékpároztunk, úsztunk és sorolhatnánk tovább. Ezek mind-mind elengedhetetlenek az egészségünk fenntartásához mind testi, mind szellemi szempontból. De előfordulhat velünk, is mint, minden sportolóval, hogy a testünket túlterheljük. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos megterhelés vagy ismétlődő, ún. repetitív megterhelések után a túlerőltetett izom, ín, csont, stb. egyes részei begyulladnak, fájnak. Rossz esetben a túlerőltetett terület megsérülhet. Ezeket nevezzük túlterheléses, kórképeknek, sportsérüléseknek.

Kedvezményes szakrendelések a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban!

Kedvezményes szakrendelések szeptember hónapban a legújabb, három szintes klinikánkon.

20% kedvezmény a röntgenvizsgálat árából!

Váci úti és Bikszádi utcai klinikánkon szeptember hónapban 20% kedvezményt biztosítunk a röntgenvizsgálatok árából. A legnépszerűbb testtájéki röntgenvizsgálatok mellett, tüdőszűrés és fogászati panoráma röntgen készítés elérhető klinikáinkon.

Ortopédia szakrendelés kedvezményesen

Jellemzően akkor fordulunk ortopédushoz, ha már nagy fájdalmaink vannak, esetleg mozgásunkban korlátoz a fájdalom. A mozgásszervrendszeri panaszokat érdemes minél előbb kezelni, hogy ne alakuljon ki belőle komolyabb sérülés, vagy elváltozás testünkben. Legújabb klinikánkon most kedvezményesen veheti igénybe ortopédia szakrendelésünket.

Szemhéjplasztika beavatkozást is végzünk!

Az életkor előrehaladtával a szemhéjak bőre elvékonyodik, a bőrön barna foltok jelennek meg, a külső szemzugtól sugárirányban haladó ráncok, ún. szarkalábak keletkeznek. A szemhéjak öregkori változásakor a felső szemhéj bőrének, izomzata megnyúlik. A megoldás egy felső szemhéjplasztika lehet, ami visszahozza a szemhéj rugalmasságát és eltünteti a ráncokat.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom