Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Híreink

Bőrgyógyászat kedvezmény márciusban!

Délelőtti bőrgyógyászat időpontok kedvezményesen!

Márciusban is várjuk kedvezményekkel!

Márciusban két szakrendelésünkre is kedvezményt biztosítunk a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban!

A 20 és 40 év közötti nők csaknem harmada küzd migrénes fejfájással!

Az elmúlt 20 évben nőtt a migrénben szenvedők száma: az egyik legrosszabb fejfájástípus a lakosság 14 százalékát érinti, de a fiatal felnőtt és középkorú nők esetében ez az arány csaknem harminc százalék. A migrén és más fejfájások nagy része jól kezelhető, ám vannak olyan esetek is, mikor a fejfájás komolyabb betegséget jelez.

Húsvéti kalendáriumunk minden nap újabb és újabb hatalmas kedvezményekkel várja Önöket 40 napon át!

A kalendárium rengeteg akciót rejt, a szerencsés páciensek akár díjmentes vizsgálatokon is részt vehetnek, emellett 50%-os kedvezményeket biztosítunk az adott vizsgálatra bejelentkező első 10 páciensnek. Kövesse weboldalunkat és Facebook oldalunkat, hogy ne maradjon le a vissza nem térő akciókról!

Februárban a fogászat és a fogszabályzás szakrendeléseinkre biztosítunk kedvezményt!

Részletekért kattintson!

A Budai Radiológiai Centrum Budapest legolcsóbb árán, 23.600 Ft-ért kínálja a komplex mammográfia vizsgálatot az első 100 bejelentkezőnek!

BRC partnerünk most az első 100 bejelentkező részére 20% kedvezménnyel kínálja a teljes mammográfia vizsgálatot. A Komplex emlővizsgálat (fizikális vizsgálat, mammográfia, emlő és nyirokrégiók ultrahang vizsgálata) így 23.600 Ft-ba kerül, ami a tavalyi árnál is lényegesen kedvezőbb.

Különleges fejfájás jellemzői és okai

Pápai Páriz Ferenc, az egyik első magyar orvosi könyv, a Pax Corporis szerzőjének megállapítása szerint „a fejfájás olyan gyakori dolog, hogy az a csoda, ha valakinek nincs”. Ez a mondat mit sem vesztett aktualitásából. Tudományos vizsgálatok alapján egy év alatt a lakosság több mint 70%-a, míg élete során a lakosság több mint 90 százaléka él át visszatérő fejfájást. A fejfájásoknak számos oka lehet: ezeket két nagy csoportra osztják: a más betegségekhez társuló (más néven tüneti), és az önálló fejfájásokra. A visszatérő között vannak olyan közismert kórképek, mint pl. a migrén, és vannak ritkább, kevésbé ismert fejfájástípusok is. Most az utóbbiak közül mutatunk be néhányat.

Mintha esne a hó…, bemutatjuk a sokak számára ismeretlen és ijesztő látászavart!

Most, hogy január elején immár Budapesten is nézhettünk hóesést, talán érdekes lehet beszélni egy szokatlan, egyesek számára ijesztő látászavarról, amivel az utóbbi időben több páciens is felkeresett minket.

Évindító akció a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban!

Januárban újabb kedvezményes vizsgálatokkal várjuk Önöket a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban!

Szakrendeléseinkre már online is foglalhat időpontot!

Pár perc alatt foglalható időpont szakrendeléseinkre és szolgáltatásainkra!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom