Híreink

Fontos információk - koronavírus tájékoztató

Rendelőinkben továbbra is kötelező a szájmaszk használata a kialakult vírushelyzetre való tekintettel. Amennyiben nem volt lehetősége maszkot vásárolni, a recepciókon megteheti. Emellett szeretnénk megkérni minden kedves pácienst, hogy amennyiben teheti, a vizsgálatra egyedül érkezzen, kísérő nélkül.

Call Center decemberi nyitva tartás

Call Centerünk decemberi nyitva tartását itt találja.

Válasszon délutáni időpontjaink közül a nőgyógyászati szakrendelésre újbudai rendelőnkben, és 20% akciót biztosítunk!

Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontunkban kedvezményesen igénybe vehető a nőgyógyászati szakrendelés, amennyiben délutáni időpontot foglal magánk! Keresse fel ügyfélszolgálatunk a +36 1 225 0566-os telefonszámon és kérjen délutáni időpontot!

Kedvezményesen igénybe vehető szakrendelések októberben!

Legújabb klinikánkon, a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban most több szakrendelésünkre is kedvezményt biztosítunk.

Tehetek-e az életmódommal azért, hogy egyes daganatos betegségek kialakulásának valószínűségét csökkenteni tudjam?

Napjainkban sokszor felmerül az emberben a kérdés, vajon tud-e tenni azért az életmódjával, hogy egyes daganatos betegségek kialakulását elkerülje, vagy amennyiben érintett bennük, az életvitelével hozzájárulhat-e a betegség kedvező kimeneteléhez.

Sebészet szakrendelés kedvezményesen

Budapesti magánklinikán sebészet szakrendelésünkön 20% kedvezménnyel várjuk Önöket!

Nyár végi túlterheléses kórképek, sportsérülések

Lassan túl vagyunk a nyáron. Mögöttünk van akár 4-5 hónap, ami alatt a megszokottnál többet sportoltunk, túráztunk, futottunk, kerékpároztunk, úsztunk és sorolhatnánk tovább. Ezek mind-mind elengedhetetlenek az egészségünk fenntartásához mind testi, mind szellemi szempontból. De előfordulhat velünk, is mint, minden sportolóval, hogy a testünket túlterheljük. Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos megterhelés vagy ismétlődő, ún. repetitív megterhelések után a túlerőltetett izom, ín, csont, stb. egyes részei begyulladnak, fájnak. Rossz esetben a túlerőltetett terület megsérülhet. Ezeket nevezzük túlterheléses, kórképeknek, sportsérüléseknek.

Kedvezményes szakrendelések a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban!

Kedvezményes szakrendelések szeptember hónapban a legújabb, három szintes klinikánkon.

20% kedvezmény a röntgenvizsgálat árából!

Váci úti és Bikszádi utcai klinikánkon szeptember hónapban 20% kedvezményt biztosítunk a röntgenvizsgálatok árából. A legnépszerűbb testtájéki röntgenvizsgálatok mellett, tüdőszűrés és fogászati panoráma röntgen készítés elérhető klinikáinkon.

Ortopédia szakrendelés kedvezményesen

Jellemzően akkor fordulunk ortopédushoz, ha már nagy fájdalmaink vannak, esetleg mozgásunkban korlátoz a fájdalom. A mozgásszervrendszeri panaszokat érdemes minél előbb kezelni, hogy ne alakuljon ki belőle komolyabb sérülés, vagy elváltozás testünkben. Legújabb klinikánkon most kedvezményesen veheti igénybe ortopédia szakrendelésünket.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom