Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Híreink

Júniusi kedvezmények!

Júniusban 20% kedvezmény fül-orr-gégészet és pulmonológia első szakorvosi vizsgálatra!

Dupuytren kontraktúra - mikor foduljunk kézsebészhez?

A stádium beosztások lényegesek a kezelés felállítása miatt. Kezdeti szakaszban gyógytornáztatás, helyileg alkalmazott nem-szteroid gyulladáscsökkentő gélek jönnek szóba, mely a panaszokat enyhíthetik. A folyamatot sajnos nem tudjuk megállítani, a jó hír azonban, hogy lassan, évek alatt alakul ki, ez idő alatt a kezdeti panaszok is maguktól szűnnek meg.

Pattanó ujj betegség - mit kell tudni róla?

A betegség nevét a betegek által jelzett érzésről kapta: “pattan az ujjam, ha markolás után ki akarom nyújtani” Emiatt sokan az izületek betegségének gondolják. Rendszerint eleinte csak reggel, későbbiekben a nap bármely szakában észlelik a jelenséget. Egyes előrehaladott állapotokban rémisztő lehet, ha a beteg ujja “elakad” vagy hajlítani, vagy nyújtani nem tudja, nem meri.

Alagút betegség / alagút szindróma - de mi is ez valójában?

Képzeljük el egy alagutat, melyen sok vonat tud egyszerre áthaladni. Nos, igy néz ki a csukló struktúrája is, ahol csontos vályúban 9 hajlító ín és1 vaskos ideg halad át. Ezt a tenyér felől egy viszonylag vékony szalag fedi le, tökéletes alagutat képezve a benne haladóknak

Kézsebészet a Váci úti rendelőnkben!

Kezünk épsége és 100%-os használhatósága a mindennapokban elengedhetetlen, keresse fel szakrendelésünk, ha bármilyen nehézséget vagy problémát tapasztal!

Májusban is kedvezményekkel várjuk!

Májusban fogászati és urológiai kedvezmények klinikáinkon!

A bélflóra egyensúlya

Napjainkban egyre többet halljuk a bélflóra, mikrobiom, probiotikum, prebiotikum, szimbiotikum kifejezéseket. Ha bekapcsoljuk a televíziót gyakorlatilag biztos, hogy fogunk találkozni valamilyen bélflóra helyreállító készítmény reklámjával. És ez nem véletlen, ugyanis egyre több kutatás bizonyítja a bélflóra egyensúlyának fontosságát, és egyre többször nevezik a bélrendszert, a második idegrendszernek is. Lássuk miért!

30% kedvezmény gasztroenterológia és sebészet szakorvosi konzultációra!

Részletek a hírbejegyzésben!

Februárban két páros akcióval is készültünk!

Valentin napi páros röntgen és fogkőleszedés kedvezmény!

Páros fogfehérítés akció!

Páros fogfehérítés akció még az év vége előtt!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom