Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Partnerünk az otthonápolásban – a Vedox Care!

Házi ápolás szolgáltatásaink

A háziápolás szolgáltatás Budapest és környékén megrendelhető a Swiss sürgősségi +36 30 99 20 387 telefonszámon vagy az alarm@swissclinic.hu e-mail címen! Árajánlatért keressen minket!

Ápolói, gondozói csapatunk élhetőbb, emberibb életteret, környezetet biztosítanak Önnek vagy beteg hozzátartozójának, hogy az eddig elérhető egészségügyi ellátási, ápolási formáktól magasabb minőségű otthoni ellátást vegyen igénybe, ezért minden igényre-szükségletre nyújtunk megoldásokat…

Célunk, hogy Önök, ügyfeleink és beteg vagy idős hozzátartozóik, színvonalas otthoni ellátásban részesüljenek. Felkészülten nyújtunk igényeiknek megfelelően ellátási csomagjainkkal megoldásokat, az 1 órás ellátástól a 8 órás felügyeletig vagy akár otthonápolásig. Személyre szabottan alakítjuk ki, az Önnek legmegfelelőbb otthoni szakápolási csomagot.

Figyelmünk középpontjában a felügyeletre szoruló, ellátandó, ápolásra szoruló személy és a számára elérhető, élhető otthonápolási koncepció áll.

Olvasson bővebben a háziápolás, szociális gondozás és otthonápolási szolgáltatásainkról, ahol az otthon kényelmében tudunk ellátást nyújtani a segítségre szorulóknak.

házi ápolás

Ellátási csomagjaink és megrendelés

Különböző típusú ellátási csomagokkal várjuk. Háziápolás csomagjaink magas szintű otthoni ellátást nyújtanak, az igényeknek megfelelően akár napi 2-3-4-8 órában vagy akut helyzetben. Házi szakápolói csomagjainkban olyan szakszerű ápolói csomagok közül választhatnak, aminek segítségével a családtagja az otthoni környezetben, személyre szabottan, humánus és szakszerű egészségügyi ellátásban részesülhet. Speciális rehabilitációs csomagjaink esetében az otthon kényelmével végezhetik el a különböző kezeléseket sérülések, mozgásszervi betegségek vagy kommunikációs nehézségek esetén.

A szolgáltatást a Vedox Care nyújtja. A háziápolás ellátásra a Vedox Care Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak.

házi ápolás

Árajánlatkérés

Töltse ki kérdőívünket az árajánlathoz!

házi ápolás

A Vedox Care otthonápolási szolgáltatóval együttműködésben dolgozunk az idősek, betegek támogatásán!

Partnerünk az otthonápolásban - a Vedox Care!

A Vedox Care cikkét az együttműködésről itt olvashatják el:

“Partnerünk az otthonápolásban – a Swiss Clinic!

Örömmel jelentjük be, hogy immár nemcsak ápolási szakembereinkre számíthatnak kedves ügyfeleink a nap 24 órájában. Szolgáltatásunk bővült: együttműködésben dolgozunk az ország egyik legnagyobb és legjobb magánorvosi szolgálatával, a Swiss Clinic-kel, amelynek szakemberei és vizsgálatai ügyfeleink otthonában is elérhetőek rajtunk keresztül.

A Vedox Care főtevékenysége a 24 órás (bentlakásos) otthonápolás, amelynek során egy gondozó vagy szakápoló páros váltja egymást két hetes turnusokban. Az otthonápolás során a legfőbb tevékenység az ápolt szakszerű ellátása. Ezen túlmenően azonban feladat az ügyfél környezetének és közérzetének rendben tartása: takarítás, mosás, vasalás, főzés, kamra-hűtő rendben tartása, friss levegő, mozgatás, séta, ügyintézés segítése.

“A 24 órás otthonápoláson kívül igyekszünk segíteni az idős emberek életét: bevásárlással, nagytakarítással, folyamatos fertőtlenítéssel, online gyógytornásszal, dietetikussal vagy online szakorvosi tanácsadással is. – mondta el Bene Kata, a Vedox Care vezetője. – A célunk az, hogy családtagok legyünk az otthonápolásban, hogy azok, akik minket választanak, a nap minden percében biztonságban érezzék magukat.”

A Vedox Care azokra is gondolt, akiknek folyamatos vagy alkalmi orvosi vizsgálatokra, szakvéleményre, segítségre van szüksége, így talált egymásra a két cégcsoport.

“A Swiss Medical háziorvosi ügyelete és sürgősségi betegellátása sok esetben otthonában tudja a beteget gyógyítani. Ebben a folyamatban a Vedox Care otthon ápolási szakembereire támaszkodunk. Hiszünk abban, hogy sok esetben a kórházi ellátás elkerülése fontos, amennyiben azt csak ápolási és egyszerűbb kezelés megoldhatatlansága miatt kérné a család. Az ügyfél válláról levesszük az ápolással kapcsolatos összes vesződséget, kedvezményes ápolási díjakért cserébe. – mondta Dr. Kirschner András, a Swiss Clinic tulajdonos-ügyvezetője. “

Forrás: https://www.vedoxcare.com/hireink

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom