Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Márciusban is várjuk kedvezményekkel ultrahang vizsgálatunkra!

Has, pajzsmirigy és nyaki erek (carotis) ultrahang vizsgálatra 20% kedvezmény!

A Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontunkban (1119, Bikszádi utca 6./A) egész március hónapban 20% kedvezményt biztosítunk:

  • hasi ultrahang vizsgálat
  • pajzsmirigy ultrahang vizsgálat
  • nyaki erek (carotis) ultrahang

Az akció nem összevonható más kedvezménnyel. Az akció időtartama: március 1. – március 31. A kedvezmény kizárólag az újbudai egészségközpontban vehető igénybe.

Mikor lehet szükség ultrahangra?

Hasi, pajzsmirigy és nyaki erek ultrahang

Az ultrahang a lágy szövetek és keringési funkciók vizsgálatára alkalmas alapvizsgálat. Gyors tájékozódásra, több szerv együttes áttekintésére alkalmas és teljesen veszélytelen (máj, epehólyag, hasnyálmirigy, vesék, húgyhólyag, a méh és petefészkek/férfiaknál a prosztata). Adott esetben alkalmas a diagnózis felállítására is (többek között az epekő, epehólyag gyulladás, vesekő, vesevezeték-kő, cysták stb. esetében). Az ultrahang vizsgálat elsőként választandó vizsgálat laboratóriumi eltérések (máj és vese funkció eltérés) esetén, hasi-alhasi vagy nyaki, végtagi, ízületi lágyrész- panaszos (sérülés, fájdalom, tapintható csomó) pácienseknél.

Nagyon hasznos szívbetegség, agyi és végtagi keringési zavarok esetén az első tájékozódásra és a további kivizsgálást igénylő esetek kiemelésére. Fontos módszer a magzatok vizsgálatában is. Hátránya, hogy a csontokkal fedett részek, vagy levegővel-gázzal fedett részek nem vizsgálhatóak alaposan (például a gyomor-bélrendszer) és túlsúlyos embereknél gyengébb a kép minősége.

Leggyakoribb ultrahang vizsgálatok: hasi uh, pajzsmirigy uh, nyaki erek uh (carotis uh)

Ismerje meg radiológus orvosainkat itt!

Ultrahang árainkról itt tájékozódhat!

Bejelentkezés

Jelentkezzen be ultrahang vizsgálatra a +36 1 225 0566-os telefonszámon!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom