Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Fül-orr-gégészet és allergológia szakrendelés 20% kedvezménnyel az allergia szezon idején!

Fül-orr-gégészet és allergológia szakrendelés 20% kedvezménnyel az allergia szezon idején!

A tavaszi időszakban gyakran tapasztalunk allergiára utaló tüneteket: orrfújás, köhögés, tüsszögés és szemviszketés. Sokan összekeverik egy enyhe náthával, ezért nem is fordulnak a tünetekkel szakorvoshoz. A kezelés számos esetben javasolt, habár nem gyógyítható, az erős tünetek mégis enyhíthetők a megfelelő szemcseppel, orrspray-vel vagy gyógyszerrel. Épp ezért érdemes szakember segítségét kérni! Pollennaptár segítségével kideríthető, hogy pontosan mely növényekre vagyunk allergiásak, így felkészülhetünk a következő allergiaszezonra.

Szakorvosaink javasolt kezelési tervet készítenek természetes gyógymódokkal és szükség esetén megfelelő gyógyszeres kezeléssel.

Áprilisban 20% kedvezményt biztosítunk a délelőtti fül-orr-gégészet első szakorvosi vizsgálatára és az allergológia szakrendelés első szakorvosi vizsgálatára a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban.

*Az akció nem összevonható más kedvezménnyel. A kedvezmény kizárólag a Swiss Prémium Újbuda Egészségközpontban érvényesíthető első szakorvosi vizsgálatra. Az akció időtartama: április 1. – április 30.

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom